O_o

Hypocrisy Yeni Albüm


Ve 4 yıldır tokat yemeyen kulaklar yine kızarmaya başlar...


Oha Hypo'nun yeni albümü çıkmaş lan!.. dedikten sonra oluşan He? Hö? Nasıl? tepkilerinin ardından karşınızda A Taste Of Extreme Divinity.

Hz. Peter Tägtgren, bizi niye bu kadar bekletiyorsun ulan diye gezenlere - Alın ulan ibneler! dercesine yapmış albümü. Tokat gibi, gavur yumruğu gibi oturtmuş adam yine. 50 dakika 11 tane ( Digi pack sürümler de 1 parça daha var.) adamı iptal eden parça.

Into The Abyss öncesi ve sorası olarak adlandırdığım bir değişimi vardır Hypocrisy'nin. Bu değişimi grubun takipçileri iyi bilir. Bu değişimden sonra yapılan en sağlam Hypocrisy albümlerinden biri diyebilirim "A taste Of Extreme Divinity için". Daha albümü dinlemeye başlayalı 10 saniye geçmeden orgazm etmeye başlıyor albüm. 3 bacak ftw! Valley Of The Damned ile tokatlamaya başlıyor Hz. Peter. Ama ne tokatlama, ben böyle tokatı askerde bile yemedim be! ( Askere gittim mi ki ?) ardından Hang Him High ile devam ediyor şamar işlemleri. İşte burada değinmem gereken bir nokta var, eski albümler de sıkça rastladığımız doom rifflerine yeniden yer vermiş bu albümde. Bir anda kaos ortamından çıkıp "hay ak -_-' " moduna giriyorsunuz. İşte özlediğim şey buydu yıllardır. Boynumuz kireç tutmuş be, boru mu 4 yıl! ( Revize edilen ve en tiksindiğim albüm olan Catch 22 yi adamdan saymadığım için değinmiyorum, bilesiniz)

Özellikle kulağıma aşina gelen bir nokta daha oldu albümde. Davulların klasik "Horgh" tarzında değil de biraz daha Szoke ayarında çalınmış olması. Dikkat etmediyseniz albüme bi kez daha kulak kabartmanızı öneririm. Her ne kadar "Horgh" sevgim bambaşka olsa da Szoke ve o zamanların anasına bu adamın karısını sikerim ve ona laflar hazırlarım. Acımam!

Ben bu albüme sırf sevdiğim grup yeni albüm çıkardı diye 10 üzerinden 10 vermeyeceğim. Sonuna kadar hak ettiği için vereceğim. Hatta verdim bile!. Şu 2009'un sonlarında özlediğimiz müziği bize geri verdi, hem de eskilere gözümüzü kaydırmadan. Umarım bir 4 yıl daha bekletmez bizleri.

(Albüm daha piyasaya sürülmeden internet'e düşmesi bir yandan SEVİNDİRİCİ bir yandan da üzücü -hasssiktir ulan!)
0 Oç: