O_o

Bleach - Fade to Black

Etiketler: , ,

Bir yıldır dört gözle beklediğim Bleach'in üçüncü filmini az önce izlemiş olduğumu övünerek söylemek isterim ellamlar ewq ewq ewq.

Genel olarak hevesle beklenen şeyler istediği şeyi veremezler bünyeye. İstenilen şey beklenilenden bir beden büyüktür hep. Ama bu sefer beklenilen istenenden iki beden büyük geldi :)

Bodozlama şekilde + ve - olarak değinmek gerekirse :

+ Konu yine çok iyi
+ Karakter çizimleri özenli ( Normal seri de bariz belli olan üşengeç şekilde çizilmiş boktan karakter tipleri yok)
+ Gaz sahneler tam seyircilerin istediği gibi
+ Ses efektleri mükemmel ötesi ( Dattebayo ayısının eline sağlık diyelim ki çok iyi riplemiş. )



- .... ( İzlerken aldığım gazın etkisi ve bir yılı aşkın açlığın etkisiyle gözüme negatif bişey çarpmadı aslında)


Rukia karakterinden ne kadar nefret etsem de bu sefer karakter çizimini çok beğendim. Şeker gibi kız olmuş uruspu. Diğer tipler ise ( Kenpachi hariç! ona ayrı bir paragrafta değineyim en iyisi.) bekleneni veren, normalden biraz daha özenli çizimlerdi. Byakuya hariç diyeyim. Evet evet negatif yönlerden birine Byakuya'nın köylü gibi çizilmesini ekleyebiliriz.

Filler bölümler başlamadan önce ve sonrası Kenpachi'yi resmen unutturmaya çalıştılar ha! A.k hiç mi yer verilmez bu karaktere ? Neyse ki hasret sona erdi de KOLTUKTAN FIRLAYIP AHA AMONA KOYACAK AHAHAH diyebildik. Spoiler vermeden de anlatılmaz şimdi anasını satayım. Bir sahne de aha GG lan dedikten sonra son dövüşte ortaya çıkıp (daha doğrusu uyanıp) Yieallah ne verdiyse girişmesi beni yeni dolmuş sanayi tüpüne çevirmiştir tamamen. Yok böyle bir sahne yahu! O pis sırıtışı, reihatsu yayışı OF DİYORUM AMINA KOYİM!!!.

Bir diğer gaza gelip AHA SİKİŞ dediğim sahne Urahara'dan sonra bi an da peydah olan Yoruichi. Agh olan aghhhh.

İşin asıl güzel tarafı tüm kaptanların teker teker Bankai moduna geçmeleri bir de. Özellikle Kenpachi uyanmadan az önceki sahne. Oha lan harbi çok gaz dakikalardı. Urahara'nın Benihime'sinin özellikleri de iyiymiş btw. Frijit orospu hatta orospu çocuğu Soifon kancığını kurtarma sahnesi bile beni benden aldı diyebilirim.

Neyse sikerim hazır 240. bölüm çıkmışken ona göz atayım da gazın bi bölümünü salayım ufatan... S.g izleyin siz de bi an önce.
5 Oç:

-rep veren kimse onun da anasını sikeyim


ben daha filmleri izlemedim. genel olarak sarmayacağı inancındayım ama yorumun fikrimi değiştirmeme sebep olabilir.
gelecek yanıtın önyargını siksinler bile olabilir.


erm animesini izleyip ovaları izlememek olmaz ama


kötü günler için saklıyorum filmleri diyerek yırtayım bari.


ne bu hentai porno mu